N-4387 Bjerkreim . T: 51 45 96 00 . F: 51 45 96 01
Søk   .   Om Covent   .   Hovedsiden   .   English
topbanner.jpg
Forside_Miljo_topramme.jpg
Forside_Miljo_ramme_venstre.jpg
Ledige stillinger innen produksjon, konstruksjon, salg og offshore

 

Covent AS er en produsent av ventilasjonsaggregater og roterende varmegjenvinnere. Bedriften er lokalisert i Bjerkreim i Rogaland, med salgskontor i Oslo. Covent AS ble etablert i 1972, og omsatte for 145 mill med 85 ansatte i 2010. Vårt mål er fortsatt vekst innen energi – og miljøvennlig produksjon.

 

Covent_logo.png

 

Vi er inne i en stor vekst for våre produkter. Årets økning blir over 20 %, og vi har mål om dobling innen 2015.

 

Vi trenger derfor flere dyktige medarbeidere som ønsker å delta i en spennende vekst bedrift, og med produkter som hele Europa ønsker. Ta derfor kontakt, vi har behov for akkurat deg.

 

Produksjon:

 

Her ønsker vi både:

·         CNC operatører

·         Maskinoperatører

·         Montører for sammenmontering

·         Elektrikere

·         Reisemontører.

Samlet trenger vi å øke staben med nærmere 15 dyktige medarbeidere. Håper på at akkurat du vil være med på et vinnerlag sammen med fantastiske kolleger.

 

Konstruksjon:

 

Tegner / konstruktør:

·         Vi må styrke vår konstruksjonsstab, og trenger hjelp av deg på tegning og modellering med Inventor 3D og generell AutoCad 2D

 

Salg:

 

Selgere for produkt- og teknisk salg.

·         For deg som liker å ha kontakt med mennesker i alle sammenhenger, har vi den rette jobben som selger for de ulike distrikter i Norge. Med ventilasjons - teknisk interesse og godt humør, er du den rette for oss.

 

Offshore:

 

        Dokumentkontroller og HMS medarbeider.

·         Vår offshore aktivitet har tatt helt av. Vi trenger hjelp for å holde kontroll på de ulike prosjekter. Er dette noe du behersker på godt engelsk, må du ta kontakt raskt. Johan trenger deg.

 

 

Nærmere opplysninger ang. stillingen fås ved henvendelse for produksjon til Olebjørn Fjellheim 51 45 96 14, eller for de andre stillingene til Ivar Hovland 51 45 96 11 Mail olebjorn.fjellheim@covent.no eller ivar.hovland@covent.no Se og vår hjemmeside www.covent.no.

Skriftlig søknad sendes til Covent As, Birkemo, 4387 Bjerkreim eller på mailadressene innen 15. september 2011.

 

07-09-2011
Tilbage