Covent satser på bærekraft, miljøvennlige produkter og HMS

 In Aktuelt

Covent har i over 20 år jobbet mot offshore-markedet, og vi har bygget opp en struktur og kvalitet basert på ISO 9001 og ISO 14001. Sammen med gode praktiske handlingsplaner er bedriften i dag miljøbevisst i alle ledd.

Det brukes ikke lenger farlige stoffer eller rengjøringsmidler. Disse er byttet ut med miljøvennlige produkter. Kildesortering ble innført i hele organisasjonen for over 15 år siden, og i dag sorteres alt avfall, materialrester, papir og plast.

Energibruken er også et viktig element i arbeid for bærekraft. Allerede i 2008 ble all oppvarming i hele fabrikklokalet lagt om fra elektrisk til vann/vann varmepumpe, med vann fra elven like ved. Trucker går alle på strøm, og biler som benyttes i service-sammenheng blir målt og registret forbruk for å minimalisere utslipp.

Miljø består og av gode relasjoner, trivsel i arbeidet og lysten til å bidra. Her er vi og stolte av at turn-over i bedriften er meget lav. Vår eldste som blir 70 år nå i april er fortsatt aktiv, og har vært her siden 1975. I tillegg har vi delt ut mange gullklokker for 25 års ansiennitet, samt diplomer for 30 år i bedriften.

Godt planarbeid og dyktige ansatte gjør at vi stadig er i utvikling når det gjelder arbeid knyttet til bærekraft og HMS.

0

Start typing and press Enter to search