Covent satser på bærekraft, miljøvennlige produkter og HMS

 In aktuelt

Covent har i over 20 år jobbet mot offshore-markedet, og vi har bygget opp en struktur og kvalitet basert på ISO 9001 og ISO 14001. Sammen med gode praktiske handlingsplaner er bedriften i dag miljøbevisst i alle ledd.

Det brukes ikke lenger farlige stoffer eller rengjøringsmidler. Disse er byttet ut med miljøvennlige produkter. Kildesortering ble innført i hele organisasjonen for over 15 år siden, og i dag sorteres alt avfall, materialrester, papir og plast.

Energibruken er også et viktig element i arbeid for bærekraft. Allerede i 2008 ble all oppvarming i hele fabrikklokalet lagt om fra elektrisk til vann/vann varmepumpe, med vann fra elven like ved. Trucker går alle på strøm, og biler som benyttes i service-sammenheng blir målt og registret forbruk for å minimalisere utslipp.

Miljø består og av gode relasjoner, trivsel i arbeidet og lysten til å bidra. Her er vi og stolte av at turn-over i bedriften er meget lav. Vår eldste som blir 70 år nå i april er fortsatt aktiv, og har vært her siden 1975. I tillegg har vi delt ut mange gullklokker for 25 års ansiennitet, samt diplomer for 30 år i bedriften.

Godt planarbeid og dyktige ansatte gjør at vi stadig er i utvikling når det gjelder arbeid knyttet til bærekraft og HMS.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Ikke leselig? Få ny kode. captcha txt

Start typing and press Enter to search