Ny daglig leder hos Covent

 In Aktuelt

1. August fikk Covent ny daglig leder, Ivar Hovland trer av etter 17 år men han vil bli med ut året for å overlappe for sin etterfølger. Vi ønsker velkommen til ny daglig leder, Egil Brastad Hansen, født i nov. 1961, bosatt på Vikeså i Bjerkreim kommune og dermed veldig lokal til fabrikken. Han har solid teknisk erfaring, fra teknisk utdannelse i Forsvaret og ingeniør i flyvåpenet i ulike oppgaver frem til 1998. Deretter teknisk sjef i Mills i 3 år, før han ble senior konsulent i DNV i 5 år. Begynte som teknisk direktør i Kverneland Group i 2006, hvor han jobbet frem til nå.

Vi er trygge på at han vil bidra til å løfte Covent videre fremover, og vi er stolte over å ha fått han med på laget for å løfte Covent videre.

Start typing and press Enter to search