Ny daglig leder hos Covent

 In aktuelt

1. August fikk Covent ny daglig leder, Ivar Hovland trer av etter 17 år men han vil bli med ut året for å overlappe for sin etterfølger. Vi ønsker velkommen til ny daglig leder, Egil Brastad Hansen, født i nov. 1961, bosatt på Vikeså i Bjerkreim kommune og dermed veldig lokal til fabrikken. Han har solid teknisk erfaring, fra teknisk utdannelse i Forsvaret og ingeniør i flyvåpenet i ulike oppgaver frem til 1998. Deretter teknisk sjef i Mills i 3 år, før han ble senior konsulent i DNV i 5 år. Begynte som teknisk direktør i Kverneland Group i 2006, hvor han jobbet frem til nå.

Vi er trygge på at han vil bidra til å løfte Covent videre fremover, og vi er stolte over å ha fått han med på laget for å løfte Covent videre.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Ikke leselig? Få ny kode. captcha txt

Start typing and press Enter to search