Mye spennende på gang

 In Aktuelt

2019 – for et år! Produksjonsmengden økte betraktelig dette året. Bare til offshore leverte vi 39 aggregater! Blant annet hadde vi en stor leveranse til Johan Sverdrup. For å håndtere denne store ordren leide vi ett ekstra lokale på Tengs i Eigersund.

Nå er leveransen til Johan Sverdrup via AF AeronMolliere AS overlevert og all offshoreproduksjon flyttes tilbake til produksjonslokalet ved hovedkontoret i Bjerkreim. Forbedret produksjonsflyt i lokalet gjør at vi nå har mulighet å samle all produksjon, både til land,offshore og marine på et sted. Vi ser fram til å ha all kompetanse samlet. Ordrereserven er god og vi har mange spennende prosjekter på gang.

Bedriften er styrket med flere nye medarbeidere. Knut Røyneberg har startet på salg, vi har styrket automatikkavdelingen med Egil Stokkeland og vi har fått med oss Jose Casas i avdeling for konstruksjon.   

I tillegg har Egil Brastad Hansen tatt over som daglig leder. Han ser fram til å utvikle Covent sammen med gode medarbeidere. Ta kontakt med han eller en av våre medarbeidere om du ønsker å vite mer, eller har en utfordring til oss.

Start typing and press Enter to search

Gode produkter for svømmehall - Covent AS, Aktuelt - August 2018