Informasjon vdr. korona

 In aktuelt

Kjære kunder og samarbeidspartnere!

Situasjonen vi står ovenfor med koronaviruset påvirker alle deler av samfunnet. Som følger av koronautbruddet ønsker vi i Covent å orientere våre samarbeidspartnere og kunder om vår status. Covent innretter seg etter myndighetenes råd. Vår største risiko i øyeblikket er smitte blant våre ansatte. Tiltak er innført for å unngå dette.

Per nå går produksjonen som normalt. Aggregatleveranser fra fabrikken vår i Bjerkreim går også som planlagt. Vi håper å opprettholde situasjonen slik den er nå, uten forsinkelser og komplikasjoner. Etter situasjonen å dømme er vi forberedt på at det kan endre seg raskt. Derfor jobber vi for å tilpasse oss situasjonen etter beste evne.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Ikke leselig? Få ny kode. captcha txt

Start typing and press Enter to search