Nord Europas mest nyskapende kunst- og opplevelsessenter

 In Aktuelt

Covent leverer fullklimatiserte ventilasjonsanlegg til et av Nord Europas mest nyskapende kunst- og opplevelsessenter.

Covent skal i samarbeid med Agder Ventilasjon AS levere 5 fullklimatiserte ventilasjonsanlegg og 5 AHU med luftmengde fra 5000 – 16000m3, til Kristiansands nye kraftsenter for kunst og kultur, som åpner i 2023.

I de gamle kornsiloene på Odderøya skal det nå bli rom for kunst- og kulturopplevelser på 3300 kvadratmeter. Det ikoniske bygget skal inneholde både kunstutstillinger, arrangementer, vrimlehall, bar, kafé og butikk – og en restaurant i toppetasjen med utsikt over byen og innseilingen til Kristiansand.

Covent er stolte over å få muligheten til å være med å løse utfordringene med temperatur og fuktighet i dette prosjektet.

Covent takker Agder Ventilasjon AS og BJ Miljø for oppdraget.

Start typing and press Enter to search