Covent valgt ut til leverandør til Northern Lights.

 In Aktuelt

Covent er valgt ut sammen med Hamstad AS til å levere AHU til prosjektet Northern Lights. Northern Lights  er et unikt prosjekt innen karbontransport og lagring. Den franske energiteknologigiganten Schlumberger vil ta i bruk sitt Delfi kognitive E&P-miljø for å optimalisere karbontransport og -lagring for northern lights-partnerskapet mellom Equinor, Shell og TotalEnergies. Det norske karbonfangst- og lagringsprosjektet vil bruke den digitale plattformen til å effektivisere undergrunnsarbeidsflyter og modellering og overvåking av karbondioksidfangst. Prosjektet planlegger etter hvert å lagre inntil 5 millioner tonn karbondioksid per år, basert på markedsetterspørsel, med forventet drift i 2024.

Covent takker Hamstad AS for tilliten og gleder oss til samarbeidet.

Start typing and press Enter to search