Kunstsilo

 In Referanse

Vi i Covent er stolte av å ha levert luftbehandlingsanleggene til det prestisjefylte prosjektet, Kunstsiloen. Kunstsiloen, en tidligere kornsilo omgjort til et moderne kunstmuseum, er en arkitektonisk perle som nå huser en imponerende samling av kunstverk fra Norden.

 

Som en del av prosjektet, har vi sørget for at kunstverkene blir bevart i optimale klimaforhold, takket være våre avanserte luftbehandlingssystemer. Vårt engasjement for kvalitet og presisjon har bidratt til å sikre at Kunstsiloen ikke bare er et sted for å oppleve kunst, men også et miljø hvor kunsten kan trives og bli bevart for fremtidige generasjoner.

 

Kunstsiloen er nå en sentral kulturattraksjon, og vi er beæret over å være en del av dette fantastiske prosjektet. Vårt bidrag til Kunstsiloen er et bevis på Covents evne til å levere skreddersydde løsninger som oppfyller de høyeste krav til kvalitet og pålitelighet.

Start typing and press Enter to search