Sjukehuset SNR

 In Referanse

Covent er stolte av å ha levert luftbehandlingsanleggene til det nye og moderne Sjukehuset SNR (Sjukehuset Nordmøre og Romsdal). Dette toppmoderne sykehuset, som er designet for å møte dagens og fremtidens helseutfordringer, setter en ny standard for helseinstitusjoner i Norge.

 

Vårt bidrag til SNR inkluderer avanserte og effektive luftbehandlingssystemer som sikrer optimale innendørsklima for både pasienter, ansatte og besøkende. Ved å opprettholde nøyaktig kontroll over luftkvaliteten, temperatur og fuktighet, bidrar våre systemer til å skape et trygt og behagelig miljø som fremmer helbredelse og trivsel.

 

Prosjektet ved SNR reflekterer Covents engasjement for kvalitet, innovasjon og bærekraft. Våre skreddersydde løsninger oppfyller de strenge kravene som er nødvendige for å støtte en kompleks helseinstitusjon, og vi er beæret over å være en del av et så viktig samfunnsprosjekt.

Start typing and press Enter to search