Offshore

Covent har vært leverandør til Offshoreindustrien i mer enn 25 år. Kjennemerket til Covent er ventilasjonsaggregater for alle mulige formål, utførelser og plattformer.

Gjennom vår solide erfaring kan vi designe et aggregat tilpasset plattformens behov, plassbesparelser, vektbegrensninger, luftmengder etc.  Vi er også klar over de geografiske påkjenningene slike produkter opererer under, og går derfor ikke på akkord med kvalitet.

For Covent er ingen ordrer for små, heller ikke for store. Gjennom leveransen til Johan Sverdrup via AF AeronMollier AS (mer enn 60 aggregat på ett år) har vi bevist at vi kan håndtere store utfordringer på en solid måte. Men like viktig for Covent er de V&M avtaler som gjøres. Utskifting av eldre anlegg, med nye solide syrefaste aggregater, er noe vi har god erfaring med. Enten som hele aggregat, oppdelt i seksjoner, eller bare som «flatpakket» i enkle deler.

Aktuelt

offshore-aggregater

Aggregater

Covent leverer offshore aggregater til innendørs montasje så vel som utendørs på plattformer. Våre utendørs løsninger er ofte helsveiste paneler utvendig, slik at de blir helt tette. Størrelser og dimensjoner er noe vi tilpasser. Opp til 120.000 m³/h har vi levert. Vi leverer også de behov prosjektet har, med 1×100%, 2×100%, eller 2×50%. Ved strenge lydkrav kan vi også levere aggregat med opptil 3 mm platetykkelse. Vi har løsninger for det aller meste.

aggregater-offshore-vifteskidder

Vifteskidder

Der en ikke har behov for komplett aggregat, gjerne bare avtrekk, eller enkle ventilasjonsløsninger, kan det være en fordel å benytte enkle vifter satt sammen på felles ramme med brannspjeld eller shut-off spjeld. Med vår kompetanse i design og kvalitet på sveis, klarer vi å komprimere de fleste rammer/skidder til mål som tar liten plass.

covent-vannlaas

Vannlåser

Covent er kjent for sine vannlåser og konstruksjon av slike. Gjennom erfaring og mange års testing, har vi laget tørre vannlåser til både trykk- og undertrykksider i aggregatet. Små, enkle, og effektive vannlåser er det som kjennetegner Covent.

TA KONTAKT

Du finner løsninger på de mest umulige oppgaver hos Covent.
Ta kontakt for gode råd og løsninger.

 • Jose Manuel Alvarez Suarez
  Jose Manuel Alvarez Suarez Senior Ingeniør

  +47 415 78 333

 • Kenneth Birkeland
  Kenneth Birkeland Prosjektleder

  +47 941 92 809

 • Paul Sundvor
  Paul Sundvor Produktutvikling / Sluttkontroll

Start typing and press Enter to search